WinnendBod.nl - Altijd een winnaar

Wachtwoord vergeten

		

Wil jij ook de goedkoopste Apple iPhone?

De iPhone is sinds een aantal jaar de meest populaire smartphone. Deze Apple telefoon heeft vele voordelen, maar door de hoge prijs kiezen veel mensen toch voor goedkopere alternatieven van merken zoals Samsung, HTC en Blackberry. Veilingsite WinnendBod.nl biedt de oplossing. Door mee te bieden tijdens de Apple veiling van WinnendBod.nl kan de goedkoopste Apple iPhone van jou zijn! Doordat de prijs van de iPhone bij iedere bieding met slechts één cent omhoog gaat, is hij altijd zeer goedkoop!

Voordelen van de iPhone

  • Op een iPhone kun je naast bellen en sms’en ook mailen, internetten, foto’s en video’s maken en afspelen, muziek luisteren, games spelen en nog veel meer.
  • Door het Touchscreen is de iPhone eenvoudig te bedienen.
  • Het design van de Apple iPhone is strak en modern.
  • De Apple telefoon is er in vele varianten, o.a. verschillend in kleur, geheugencapaciteit, snelheid en kwaliteit van de camera.
  • Met de vele iPhone Apps hoef je je nooit te vervelen.
  • WinnendBod.nl biedt één jaar fabrieksgarantie op de iPhone.

De Apple veiling: voor de goedkoopste Apple telefoon!

Dus ben jij op zoek naar een Apple iPhone, maar heb je geen zin om te veel te betalen? Doe dan mee aan de Apple veiling van WinnendBod.nl! Bij WinnendBod.nl is er altijd een winnaar. Ook wanneer je het product niet gewonnen hebt kan het product met korting worden aangeschaft: de geboden biedcredits á € 0,50 worden in mindering gebracht van de verkoopprijs.Bekijk veilingen

Betalen en verzenden