WinnendBod.nl - Altijd een winnaar

Wachtwoord vergeten

		

Hoe WinnendBod werkt!

Over ons
WinnendBod is een moderne organisatie die iedereen mooie producten gunt voor betaalbare prijzen. Dit maakt WinnendBod mogelijk door middel van een centenveiling waarbij de prijzen vele malen lager liggen dan in de winkel.
Voorbeelden van een aantal mooie producten die tijdens de centenveiling geveild worden zijn televisies, telefoons, computers, laptops en tablets, van A-merken zoals Apple, Samsung en Sony. Allemaal producten die erg populair zijn bij de gemiddelde consument maar die tegelijkertijd ook vaak erg prijzig zijn. Met de goedkoopste veiling WinnenBod zijn deze hoge prijzen verleden tijd. Vanaf nu kan iedereen goedkoop mooie producten kopen!
Naast het aanbieden van goedkope producten zorgt WinnendBod ervoor dat je goed en eerlijk behandeld wordt door te allen tijde een betrouwbare en snelle service te verlenen.

Hoe werkt WinnendBod?
WinnendBod is een centenveiling waarbij met biedcredits geboden kan worden op verschillende producten. Hieronder wordt het proces stap voor stap beschreven.

Registratie
Om mee te kunnen doen met veilingen moet je jezelf eerst registreren. Dit kan via de button ‘registreren’. Tijdens de registratie kiest de gebruiker een biednaam. Na het registreren, ontvang je een e-mail met daarin een bevestigingslink. Door op de link te klikken zal de registratie voltooid worden. Nadat je jezelf hebt geregistreerd, kun je inloggen op de website om deel te nemen aan de WinnendBod veilingen

Inloggen
Na het registreren kan je inloggen op de website. Je emailadres is je gebruikersnaam en je wachtwoord kan je zelf kiezen tijdens de registratie. Met deze gegevens kun je nu inloggen op de website om vervolgens mee te kunnen doen aan WinnendBod.nl.

Biedcredits
Om deel te kunnen nemen aan de centenveiling WinnendBod heb je biedcredits nodig. Onder het kopje 'Biedcredits' worden verschillende pakketten gepresenteerd die elk een andere hoeveelheid biedcredits bevatten. Je kan zelf bepalen welk pakket het beste bij jou past. Om biedcredits aan te kunnen schaffen dien je te zijn ingelogd op de website. Als je twintig biedcredits aanschaft kan er twintig keer geboden worden bij een van de leuke veilingen van WinnendBod.

Er zijn verschillende mogelijkheden om voor jouw biedcredits te betalen, namelijk via iDeal, PayPal, creditcard en Mister BankAccount. Aangeschafte biedcredits zijn niet meer inwisselbaar voor geld.

Veilingen
Nadat je jezelf hebt geregistreerd, ingelogd bent en biedcredits hebt aangeschaft, kun je deelnemen aan de veilingen. WinnendBod geeft voorafgaand aan de veiling aan welk product er geveild zal worden en wat de winkelwaarde hiervan is. Elk product dat geveild wordt start op een willekeurig beginbedrag, met een timer van tien minuten. Gedurende deze tien minuten kun je bieden op het product. Bij ieder geplaatst bod zal de prijs van het product dat geveild wordt met €0,01 verhogen. Iedere bieding kost je dus één biedcredit.

VB: De veilingprijs staat op €1,50. Als er één keer wordt geboden op het product dan wordt de nieuwe veilingprijs €1,51.

WinnendBod houdt een percentage van de verkoopprijs aan waartegen het product verkocht mag worden. De minimale veilingprijs van WinnendBod ligt tussen de 0,01 en 4% van de winkelprijs. Om te voorkomen dat de veiling oneindig doorgaat na het bereiken van dit percentage, zal WinnendBod bij elke veiling een maximum veilingprijs aangeven.

Tijdens de tien minuten, kunnen er twee scenario’s plaatsvinden:

Scenario 1
De veilingprijs ligt na afloop van de tien minuten nog niet boven de minimale veilingprijs. Dan zal de timer opnieuw vanaf tien minuten aflopen. Je kunt dan gewoon doorbieden op het product in de centenveiling. Dit proces blijft zich herhalen tot de veilingprijs boven de minimale veilingprijs ligt. Let op: Wij hebben een icoon met "10m" toegevoegd die aantoont dat de veiling nog 10 minuten zal doorlopen.

Voorbeeld: Minimumprijs staat op € 1,- en na 10 minuten staat prijs op € 0,80 dan zal timer opnieuw 10 minuten gaan tellen.

 

Scenario 2
Het aangegeven percentage is behaald in de timer van tien minuten. In de eerste 9,5 minuut zal de timer blijven aftellen. Biedt er iemand in de laatste 30 seconden van de tien minuten, dan zal de timer opnieuw 30 seconden aftellen. Dit proces blijft zich herhalen totdat er niemand meer biedt binnen 30 seconden na het laatste bod of tot de maximum veilingprijs is behaald. Let op: wij hebben een icoon met "30s" toegevoegd die aantoont dat de minimumprijs is behaald. Wanneer deze icoon zichtbaar is en er wordt in de laatste 30 seconden een bod geplaatst, dan zal de timer opnieuw 30 seconden aftellen totdat er gedurende 30 seconden geen tegenbod wordt geplaatst. 

Voorbeeld: Minimumprijs staat op € 1,- en er wordt en bod geplaatst op 3 minuut 20 bij € 1,-, dan zal de prijs worden € 1,01 en timer blijft aftellen naar 3 minuut 19. Staat de timer op 20 seconden en wordt er bij € 1,- of hoger een bod geplaatst, dan zal de timer weer 30 seconden aftellen. 

Biedrobot
Je kunt gedurende een centenveiling gebruik maken van een biedrobot. Deze biedrobot maakt het mogelijk om geautomatiseerd te bieden. Op het moment dat een bod wordt overboden, zal de biedrobot automatisch een nieuw bod plaatsen. Bij het inschakelen van de biedrobot geef je aan hoeveel credits er geboden mogen worden. Uiteraard moet je over voldoende credits beschikken.

Betaling
Je krijgt per mail bericht wanneer je de veiling gewonnen hebt. Daarna heb je zeven dagen de tijd om de gewonnen veilingprijs te betalen. Dit kan direct d.m.v. één van de betaalmogelijkheden via een link in de mail. Als de betaling niet op tijd binnen is komt de veilingprijs te vervallen. Je kunt de geboden biedcredits in deze situatie niet terugkrijgen.

Deelnemen, maar niet winnen
WinnendBod maakt het mogelijk om producten aan te schaffen met korting. Alleen ‘niet winnende’ deelnemers aan een veiling kunnen tot 24 uur na sluiting van de veiling het product kopen tegen winkelwaarde met eventuele korting. De korting bepaal je zelf: voor elk bod op een product gedurende één centenveiling ontvang je € 0,50 korting. Bied je tien keer gedurende één veiling maar win je de veiling niet, dan kun je het product alsnog aanschaffen met € 5,00 korting (tien keer € 0,50).

Levering product
Nadat centenveiling WinnendBod het geld van de gewonnen veiling heeft ontvangen zal het product – mits op voorraad - binnen zes werkdagen bij de winnaar worden afgeleverd.

Euroknaller
WinnendBod.nl biedt altijd een aantal Euroknallers aan. De producten gaan er tijdens deze veilingen voor maximaal € 1,- of € 2,- uit! De timer start echter wel op de 10 minuten, let dus goed op dat je er tijdig bij bent. Want wordt de maximale prijs behaalt binnen de 10 minuten, dan wint de laatste bieder de veiling. Ook tijdens de Euroknallers kunnen de bieders het product alsnog aanschaffen met de geboden biedcredits in mindering op de verkoopprijs. Altijd één van de euroknallers willen hebben? Aarzel dan niet en bied mee. Nog geen account? Registreer je dan nu en ontvang één gratis biedcredit. 

Betalen en verzenden