WinnendBod.nl - Altijd een winnaar

Wachtwoord vergeten

		

Bose Sounddock Series II Black

Deelnemen
Biedgeschiedenis
Tijd Bieder
  • 17:22:51Polly
  • 12:40:43sterre
  • 19:51:37Ron
  • 14:55:59Bertje
  • 14:11:03Dennis
  • 19:31:59robbiejes
  • 23:44:55diaan68
  • 19:21:47madhuwie
  • 23:13:56Allerliefste
  • 15:23:27robbiejes

Bose Sounddock Series II 

WinnendBod.nl biedt de Bose Sounddock Series II Black docking systeem aan voor de maximale veilingprijs van € 10,- Deze geweldige dockingsysteem brengt al het muziek op uw iPhone of iPod tot leven. De digitale signaalverwerking en het akoestisch ontwerp van Bose zorgen voor een breed geluidsbereik, dat helder en gelijkmatig verspreid is. Goed geluid maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Bij de veilingsite WinnendBod.nl is de Bose Sounddock Series II goedkoop en betaalbaar. 

Altijd goed geluid met de Bose Sounddock Series II

De docking past in uw slaapkamer, woonkamer of zelfs in de keuken, overal waar u uw favoriete muziek wilt afluisteren kunt u uw docking neerzetten en er muziek op afspelen. Staan uw favoriete nummers niet op uw iPhone of iPod, geen probleem. Met de aux-aansluiting kunt ook andere entertainmentbronnen koppelen aan uw Bose dockingsysteem. Zo kunt u uw dvd/cd-speler, tablet, laptop of ander mobiel apparaat aansluiten en genieten van uw muziek.

De bijgeleverde afstandsbediening maakt het ook makkelijk om op afstand de Bose te bedienen. Een nummer overslaan, het volume hoger of lager zetten, navigeren in de afspeellijst of het aan- uitzetten van het systeem kan allemaal met de afstandsbediening. Afstandbediening kwijt? Gebruik dan de knoppen op het docking systeem.

De Bose Sounddock Series II is een compact systeem die u eenvoudig van de ene kamer naar de andere kamer kan verplaatsen. De digitale signaalverwerking en akoestisch ontwerp van Bose zorgen voor een breed geluidsbereik, dat helder en gelijkmatig verspreid is. Zelfs op een laag volume ontdenkt u nieuwe details in uw favoriete muziek.

U kunt eindeloos genieten van uw muziek. Wanneer uw apparaat in het dock is geplaatst en deze in het stopcontact is aangesloten dan wordt de Bose docking systeem automatisch opgeladen, zelfs terwijl uw nummers worden afgespeeld.

De Bose Sounddock Serie II is gecertificeerd door Apple en daarom compitabel met veel iPhone- en iPod-modellen. Voor het gebruik met iPhone 5 en andere iPhone- of iPodmodellen is er een Apple Lignting naar 30-pinadapter nodig. 

Nog geen account op WinnendBod.nl? Registreer dan nu!  

Betalen en verzenden