WinnendBod.nl - Altijd een winnaar

Wachtwoord vergeten

		
Bookmark and Share

Winnaars

WinnendBod.nl - Altijd een winnaar
WinnendBod.nl heeft altijd een winnaar. Elk lid kan bieden op de lopende veilingen. Indien een lid een veiling niet wint, kan er gebruik gemaakt worden van de optie tot koop. Bij de optie tot koop kan het lid het product alsnog kopen minus de geboden biedcredits. De verkoopprijs wordt in dit geval verminderd met het aantal geboden biedcredits tegen de waarde van € 0,50.
Voorbeeld: Er wordt deelgenomen aan een veiling waar 100x geboden wordt op een iPod t.w.v. € 170,-. Indien lid de veiling niet wint kunnen de geboden biedcredits tegen € 0,50 worden afgetrokken van de verkoopprijs. Van de verkoopprijs mag dus (100 x € 0,50) € 50,- in mindering worden gebracht, waardoor iPod aan te schaffen is voor € 120,-.
Daarnaast heeft WinnendBod.nl een maximale verkoopprijs (MaxPrijs) ingesteld op elke veiling. Hierdoor zal een veiling nooit oneindig kunnen doorlopen. Deelnemers aan de veiling weten wat het maximale bedrag is en kunnen zo beter inschatten hoeveel biedcredits zij willen besteden aan een veiling. 

Gratis biedcredits

WinnendBod.nl biedt de mogelijkheid voor leden om gratis biedcredits te verkrijgen. Hieronder de manieren waarop geregistreerde leden gratis biedcredits kunnen ontvangen. 

Facebook

- Like WinnendBod.nl op Facebook,
www.facebook.com/WinnendBod en ontvang één gratis biedcredits;
- Plaats een foto van het gewonnen product op je Facebook en deel deze met WinnendBod.nl en ontvang twee gratis biedcredits.

Twitter

- Volg WinnendBod.nl op Twitter,
www.twitter.com/WinnendBod en ontvang één gratis biedcredits;
- Tweet een foto van je winnend product en ontvang twee gratis biedcredits. 

Tell-a-Friend

- Gebruik de optie 'Gratis credits' om een vriend uit te nodigen zich te registreren op WinnendBod.nl. Nadat deze vriend zich heeft geregistreerd en biedcredits heeft aangeschaft ontvang je vijf gratis biedcredits.

Betalen en verzenden